Coș

Creare identitate de brand

Oamenii au o poveste și un dar. Eu îi ajut să creeze din ele o identitate de brand reprezentativă.

De ce brandul personal e atât de important, azi?

Brandul personal a devenit un ”must have”.

  • Gestionarea unui nume, expertize sau unei reputații, este imperios necesară în această eră în care imaginea, mesajul sau valorile sunt tot mai importante pentru un oricine dorește să înceapă o afacere.

 

  • Defapt, brandul personal a devenit un serviciu tot mai solicitat chiar și de directori, manageri, fondatori de companii, investitori sau simpli angajați.

 

  • De ce? Pentru că toți oamenii care activează în domeniul antreprenorial înțeleg cât este de important brandul personal. 

La ce concluzie au ajuns specialiștii în branding?

Dincolo de companii, se găsesc tot oameni.

  • Dincolo de funcții importante se află oameni simpli cu pasiuni, visuri și abilități diferite, dar care urmăresc același lucru: să se conecteze cu alți oameni. Să vorbească aceeași limbă. Să rezoneze. Să facă afaceri împreună.

”Oamenii nu cumpără bunuri și servicii. Ei cumpără relații, povești și magie.” – Seth Godin

Brandul nostru personal se conturează zi de zi, chiar dacă suntem sau nu conștienți de acest lucru. Când am înțeles acest proces, am ales să învăț mai multe lucruri despre personal branding, să mă specializez în acest segment și să lucrez la propriul meu brand, în mod conștient.

Știu cât de greu a fost la început, de aceea îmi doresc să pot ajuta și alți antreprenori aflați la început de drum, să pornească o afacere cu o identitate de brand reprezentativă.

Vreau să aduc poveștile oamenilor în fața celor potriviți să le asculte.

Cum îi pot ajuta pe cei care vor să își creeze o identitate de brand?

Eu îi ajut pe cei care au afaceri de început, dar le lipsește o identitate de brand bine consolidată. Îi ajut să își creeze o  reputație, să se conecteze cu audiența lor.

  • Cred cu tărie că oamenii sunt capabili să creeze lucruri extraordinare, să inspire și să impacteze în mod pozitiv viața celorlalți.
 •  
   Îmi propun să transform poveștile, pasiunile și darurile în identități vizuale unice și voci puternice, inspiraționale.
 •  
   Știu că pot oferi un start extraordinar de bun celor care vor să înceapă o afacere din pasiunea lor, sau celor care vor să-și armonizeze afacerea existentă cu ceea ce îi reprezintă cu adevărat.
 •  
   • Oamenii au o poveste și un dar. Vreau să îi ajut să le facem cunoscute lumii întregi.


   • Vrem să facem lucruri mărețe împreună.

Dacă rezonezi cu ceea ce fac și vrei să creăm împreună un Brand personal care să te reprezinte, scrie-mi folosind secțiunea de Contact.

M-aș bucura să lucrăm împreună.

Dacă vrei să găsești informații suplimentare depsre Personal Branding, poți accesa și pagina de Facebook Be your Brand

”The future of Branding is Personal”.
  Dr. Talaya Waller Personal Branding Consultant