Coș

Despre mine

În viață sunt importante două lecții: cea a Iertării și cea a Iubirii.

Iertarea ne vindecă toate rănile trecutului, iar Iubirea ne apropie de Dumnezeu.

Bună, Sunt Adriana - mămică, scriitoare şi ghid pentru Evoluție conștientă.

Ce fac mai exact? Ajut oamenii să îşi transforme planurile personal și profesional prin intermediul evoluţiei conştiente şi să descopere chemarea lor mai înaltă, pentru a trăi o viaţă extraordinară, plină de semnificaţie şi bucurie.

Am copilărit într-un colț de rai, într-un minunat sat din Maramureș. De acolo mi s-a sădit frumosul în suflet și dorința de a-l căuta în ceilalți, în toate experiențele vieții.
Deși am avut o copilărie tristă, marcată de traume și suferință, care au lăsat urme adânci în identitatea mea, onorez toate experiențele, deoarece ele au clădit femeia care sunt azi.
Până pe la 28 de ani am trăit într-o căutare continuă a semnificaţiei. Am avut reușite, dar și multe căderi, iar ce m-a ajutat mereu în momentele de cumpănă a fost credința în Dumnezeu.
Am lucrat în peste 8 domenii diferite până să aflu ce mă împlineşte cu adevărat, şi culmea, ce am descoperit că îmi oferă bucurie, nu era un domeniu nou, ci unul pe care l-am descoperit în copilările, dar pe care l-am ignorat o bună perioadă de timp. M-am reîntâlnit cu scrisul şi totodată am aflat ce înseamnă puterea Evoluţiei Conştiente. Am înțeles că tot ce am trăit a avut un scop mai înalt în viața mea și am reușit cu adevărat să îmi vindec trecutul.

Din acel moment totul s-a schimbat pentru că am început să îmbunătățesc toate planurile importante ale vieții mele: fizic, mental, emoțional și spiritual.
Am simţit cum energia creatoare din sufletul meu vrea să prindă viaţă şi să îi ajute şi pe cei din jur să descopere la rândul lor, darul acela minunat care transformă vieţile oamenilor într-un mod extraordinar.
Formările mele educaţionale includ cursuri de Psiho-pedagogie, Analiză tranzacțională, Programare Neuro-Lingvistică –  nivelul Master, iar ca autodidact, am învățat cu multă pasiune despre inteligența emoțională, evoluție spirituală conștientă, stil de viață sănătos și holistic coaching.
Toate acestea m-au ajutat să fiu omul de azi, să fiu poate doar cu o treaptă mai sus pe nivelul de înțelegere și să pot oferi ghidare celor care își doresc o transformare pozitivă a vieții lor.

Consider că misiunea pe care o avem pe acest pământ este aceea de a evolua, de a ne descoperi puterea interioară, de a ne atinge potenţialul maxim ca şi fiinţe, în primul rând spirituale. E important să ne cunoaştem şi să privim viaţa ca parte a unui întreg mai cuprinzător – Universul, atât interior cât şi cel exterior.

Tu știi care e darul tău? Simţi energia care te împinge de la spate către acţiune, către depăşirea barierelor pe care ţi le-ai creat? 
Vrei să trăieşti o viaţă cu adevărat măreaţă, în care tu, prin darul tău, ajuţi alţi oameni să se ridice, să își găsească puterea interioară și împlinirea?
 
E adevărat că peste tot în lume e multă instabilitate, însă ştii ce e minunat? că tocmai acum e momentul perfect pentru a ne trezi, pentru a începe procesul de evoluţie conştientă care ne poate ajuta să ne trasnformăm viaţa într-un mod incredibil.
Acum, mai mult ca oricând, minunile sunt posibile pentru că avem contextul potrivit pentru a ni le crea noi înşine.
 
Cărţi lansate: Puterea simplităţii şi Puterea simplităţii – Ghid de exerciţii.
Valori: bunătate, înţelepciune, curaj.
Mici bucurii: scrisul, cititul, drăgălitul copiilor, statul în pat cu un ceai bun, poveştile cu oameni dragi.
Defecte: am fost cel mai jalnic portar de fotbal din şcoala generală, uşor dezogranizată, nu mă pot ţine de mersul la sală, uneori vorbesc mai mult decât e cazul. 🙂
Dacă îți dorești să te descoperi cu adevărat, dacă vrei să obții acele schimbări pozitive și trăiești viața pe care doar o visezi, te invit să ne cunoaștem.

Vom crește împreună.